výrobky pro čz 175/501, 502 skútr

24.10.2017
by administrator

Zde se můžete podívat co vyrábíme na skútr čezeta, lidově prase. Tyto díly je možno i objednat, případně pro vás tento díl i namontujeme.

čep kývačky, lidově označované jako hřídel kyvné vidlice pro skútry ČZ 501

Vyráběné přesně dle originálu, dodáváno v sadě s bronzovými pouzdry určenými pro nalisování do hliníkového těla kyvné vidlice. Po nalisování se díra přestruží na přesný rozměr čepu.

 

čep kývačky, lidově označované jako hřídel kyvné vidlice pro skútry ČZ 502

Vyráběné dle originálu, čep dodáván buď samostatně, nebo s  bronzovými pouzdry podle potřeby.  U těla kyvné vidlice nutno přestružit opotřebovanou a oválnou díru, na rozměr nového bronzového pouzdra.

+ jsme schopni dodat další nutné díly na repas. Například zadní držák motoru, napínáky, vymezovací podložky, O-kroužky, silenbloky, šrouby kyvné vidlice, gumový napínací kotouč řetězu.

 

Čep předních vahadel, lidově pouzdra přední vidlice 

Vyráběné dle originálu. Před montáží nutno přestružit oválnou díru ve vahadle na rozměr nového pouzdra.

 

Palivové kohoutky s prodloužením ČZ 175/501

vyrobený z originálního palivového kohoutu JIKOV, doplněný o poniklonané prodloužení. Drážka je vyfrézována přesně na klíček bosch. Celý kohout prošel očistou, výměnou sítka, gumičky, má nové fíbry, těsný a neteče.

Nová edice 11/2017 má hezčí tvar pohledové části kohoutku ještě blíže originálu.

 

Kontrolky do háčku ČZ 501.03 – 502

vyrobené ze světlovodivého plexi vysoké kvality,  přesně padnoucí do háčku, dobarvené dle přání zákazníka. Na výběr z červené, zelené, oranžové.

 

sada šroubů ČZ 501, 502

Kompletní sada šroubů určena k renovaci Vašeho skútru. A to pro oba typy – 501, 502.  Sada obsahuje všechny potřebné šrouby, matice, pérovky, závlačky, mazničky, ke karoserii, podvozku, vidlicím,  kolům, vlaštovkám, dvířkům, přepínači, tlumičům, atd… Vše úhledně zabaleno a označeno místem kam daný šroub patří.

O autorovi

Ke starým československým motocyklům jsem poprvé přičichnul již v mládí, kdy jsem ve svých 14 letech dostal k narozeninám „pionýra“, jawu 50/21. V roce 2015 jsem se začal pracovat u renovační firmy. Renovace, opravy, servis a řešení problémů mě bavilo. Postupně jsem se zaměřil na generální opravy předních vidlic kývačka, repasi zadních tlumičů z Březnice, GO kluzáků pérák a výrobu mnoha dílů na ČZ skútry.

1 komentář

  1. |

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli by jste zvládli vyrobit hlavní stojan na čz 175/501 skútr včetně uchycení. Děkuji za odpověď

Zanechte komentář